در این نشست طرفین تمایل خود به تقویت همکاری های زیست محیطی بین دو کشور ابراز نمودند. آقای دکتر لاهیجان زاده در صحبت های خود به لزوم تسریع در استقرار دبیرخانه کنوانسیون تهران در منطقه تاکید کردند. کنوانسیون چارچوبی حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر موسوم به کنوانسیون تهران در آبان ماه 1382 توسط 5 کشور حاشیه این دریا در تهران امضا شد و از 21 مرداد 1386 لازم الاجرا می باشد. در پنجمین نشست وزرای محیط زیست منطقه که در خرداد 1393 در شهر عشق آباد کشور ترکمنستان برگزار گردید مقرر شد تا دبیر خانه کنوانسیون بصورت گردشی به ترتیب حروف الفبای انگلیسی هر چهار سال در یکی از کشورهای عضو کنوانسیون مستقر شود. لذا با توجه به اینکه کشور آذربایجان بر اساس ترتیب ذکر شده اولین کشور بود، در همان جلسه تصمیم گرفته شد تا از ابتدای ژانویه سال 2015 میلادی دبیرخانه کنوانسیون از ژنو به مدت چهار سال به شهر باکو انتقال یابد. لیکن تا کنون چنین اتفاقی نیافتاده است. معاون وزیر آذربایجان ضمن تایید این مطلب که مذاکرات مربوطه توسط وزارتخانه های امور خارجه 5 کشور در حال پیگیری است اعلام کرد که مراتب تاکید سازمان حفاظت از محیط زیست ایران را به وزیر اکولوژی و منابع طبیعی آذربایجان منتقل خواهد کرد.
دکتر لاهیجان زاده همچنین به تفاهم نامه دوجانبه همکاری های زیست محیطی فی مابین ایران و آذربایجان که در سال 1383 به امضا رسیده لیکن عملیاتی نشده است اشاره کرد که مقرر شد اجرای آن پیگیری شود.
در این نشست سایر موارد همکاری های محیط زیستی از جمله در زمینه های فاضلاب، زباله، آلودگی رودخانه های فرامرزی، همکاری های علمی و برگزاری دوره های آموزشی مطرح شد که مورد تایید و توافق طرفین قرار گرفت.